MenuMenu

Kaafondue

Kaafondue

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de groenten tot kleine stronkjes en stukjes. Kook deze beetgaar. Afgieten en op een schaal serveren. Giet de tafelzuren af en serveer deze in een bakje. De geraspte kazen in twee of drie keer toevoegen en op laag vuur verwarmen in een braadpan. Al roerend de witte wijn toevoegen. Dit alles goed mengen en verwarmen tot de geraspte kaas gesmolten is. Voeg dan wat allesbinder toe om het geheel mooi glad te krijgen. Een vuurvaste schaal inwrijven met doorgesneden knoflook en deze erin laten liggen. De kaasfondue hierin gieten en warm houden op een rechaud. Stokbrood in stukjes snijden en dippen maar.

Typisch Hollandse producten wereldwijd verstuurd! Veilig betalen met Veilig betalen
Bekijk volledige website

Over ons

Klantenservice

Bestellen & Betalen

Voorwaarden

Overige

Heimweewinkel op Facebook
Scroll naar boven