MenuMenu

Havermoutkoekjes

Havermoutkoekjes

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de banaan met het kaneelpoeder en mespunt zout in de keukenmachine of met de staafmixer. Schep de bananenmoes in een grote mengkom en spatel de havermout, de fijngehakte cranberries, het sesamzaad en walnoten erdoor tot een stevig deeg. Verdeel het deeg in drieën en vorm er rollen van. Leg elke rol op een vel bakpapier en wentel ze rondom door wat extra havermout. Rol ze in het bakpapier en draai de uiteinden vast als een toffee. Laat ze 45 minuten opstijven. Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd ze in dikke plakken van circa 2 cm. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ca 20 minuten gaar. Lekker tijdens het sporten. Ook heerlijk als ontbijt met een likje boter of bij de borrel met Franse kaas.

Typisch Hollandse producten wereldwijd verstuurd! Veilig betalen met Veilig betalen
Bekijk volledige website

Over ons

Klantenservice

Bestellen & Betalen

Voorwaarden

Overige

Heimweewinkel op Facebook
Scroll naar boven