MenuMenu

Zelfgemaakte frieten

Zelfgemaakte frieten

Ingrediënten

Bereiding

Aardappels schillen en wassen. Aardappels in lengte in plakken snijden van ca. 1 cm dik. Plakken in lengte in repen van ca. 1 cm dik snijden. Patat in ruim water wassen, uit laten lekken en droogdeppen. De frieten nu eerst voorbakken. In frituurpan olie verhitten tot ca. 140 °C. Patat in 3 porties 5 tot 6 minuten gaar, maar niet bruin bakken. Patat af en toe omschudden.Patat uitspreiden op blad en laten afkoelen.Frituurolie verhitten tot 180 °C. Patat in 3 porties in 4 tot 5 minuten goudbruin bakken, af en toe omschudden. Patat in vergiet laten uitlekken en overdoen in een schaal. Bestrooien met zout. Serveren met een lekkere saus.

Typisch Hollandse producten wereldwijd verstuurd! Veilig betalen met Veilig betalen
Bekijk volledige website

Over ons

Klantenservice

Bestellen & Betalen

Voorwaarden

Overige

Heimweewinkel op Facebook
Scroll naar boven