MenuMenu

Appelbeignets

Appelbeignets

Tussengerecht  - 8 personen - 30 minuten

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem boven een grote kom. Maak een kuiltje in het midden en doe hier 1 mespunt zout, 1 ei en de olie in. Roer van buiten naar binnen een paar keer door met een garde en voeg al roerend de melk toe. Dek de kom af met een schone theedoek en laat 1 uur rusten op een warme, tochtvrije plek. Verhit de olie in de frituurpan of ruime pan tot 180ºC. Splits 2 eieren en klop de eiwitten stijf. Schep ze voorzichtig door het beslag. Schil de appels en verwijder het klokhuis met de appelboor. Snijd de appels elk in 5 gelijke plakken. Besprenkel ze met citroensap om verkleuring te voorkomen en bestrooi met de kaneel. Haal de plakken appel door het beslag, laat uitlekken en doe in de frituurpan. Frituur in de porties in 5 minuten goudbruin. Keer halverwege en haal de beignets met een schuimspaan uit de olie en Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveren met poedersuiker.

Typisch Hollandse producten wereldwijd verstuurd! Veilig betalen met Veilig betalen
Bekijk volledige website

Over ons

Klantenservice

Bestellen & Betalen

Voorwaarden

Overige

Heimweewinkel op Facebook
Scroll naar boven