MenuMenu

Feestelijke broodkans

Feestelijke broodkans

Ingrediënten

Bereiding

Maak het deeg, doe het witbrood, water en boter in de mengkom van de keukenmachine. Pulse tot het zich een deegbal vormt. Leg het deeg in en kom en laat afgedekt met plastiek folie 10 minuten rijzen op een warm plekje. Verdeel het deeg in 12 stukjes. Rol hiervan balletjes. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Leg ze tegen elkaar aan in een krans vorm. Bestrijk het deeg met de zonnebloemolie. Bestrooi op elk bolletje deeg een soort van de zaadjes. Bestrooi de broodkrans met het zeezoutflakes. Leg een theedoek op de broodkrans en laat nog 45 minuten narijzen. Verwarm de oven voor op 195 graden en bak de broodkrans in 18 minuten goudbruin. Serveer er echte boter bij. Lekker bij de witvis filets met sauce vierge en de gebakken biefstukpuntjes met geroosterde paprikasaus.

Typisch Hollandse producten wereldwijd verstuurd! Veilig betalen met Veilig betalen
Bekijk volledige website

Over ons

Klantenservice

Bestellen & Betalen

Voorwaarden

Overige

Heimweewinkel op Facebook Heimweewinkel op Twitter
Scroll naar boven