MenuMenu

Feestelijk gevuld brood met ragout en champignons

Feestelijk gevuld brood met ragout en champignons

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het kapje van het brood. Snijd 2 cm van de rand het brood uit de korst. Hol de rest uit met de hand. Smelt 4 eetlepels boter in een steelpan en kwast de binnenkant van het brood met de gesmolten boter. Bestrooi het vlees met de majoraan en bestrooi met zout en peper. Smelt 2 eetlepels boter in een braadpan en bak de ui en de varkenshaasjes rondom bruin. Blus af met 4 eetlepels witte wijn en stoof ze verder gedurende 14 minuten gaar met deksel op de pan. Bak het uitgeholde brood in 8 minuten krokant in een voorverwarmde oven van circa 175 graden. Neem de varkenshaasjes uit de pan en laat 4 minuten afkoelen. Snijd ze in blokjes en zet apart. Bak in een ander pan de champignons bruin. Verwarm de rest van de boter waarin de varkenshaasjes en de uien zijn gebakken. Laat de boter bruisen en voeg de bloem toe, roer krachtig glad tot de klontjes verdwenen zijn. Voeg de runderbouillon er in gedeeltes al roerend aan toe. Voeg de foelie toe en rasp er royaal wat nootmuskaat over. Laat 8 minuten zachtjes koken tot een dikke romige saus. Verwijder de foelie. Voeg de blokjes vlees, champignons, crème fraîche en de peterselie toe. Schep alles goed om. Breng op smaak met versgemalen peper. Vul het brood met de ragout en serveer meteen. Lekker met harticot verts rolletjes met katten spek.

Typisch Hollandse producten wereldwijd verstuurd! Veilig betalen met Veilig betalen
Bekijk volledige website

Over ons

Klantenservice

Bestellen & Betalen

Voorwaarden

Overige

Heimweewinkel op Facebook Heimweewinkel op Twitter
Scroll naar boven