MenuMenu

Privacy Statement

Privacyverklaring voor het laatst gewijzigd op 22 november 2013

Dit is de privacyverklaring van Heimweewinkel.nl, onderdeel van Groothandel in Levensmiddelen Van Tol B.V. (hierna te noemen Van Tol Retail). Deze verklaring verschaft informatie over de gegevens die we verwerken van u, als gebruiker en klant van onze websites, webshops en andere diensten.

Van Tol Retail is voortdurend op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en het online shoppen zo goed mogelijk af te stemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Verantwoordelijkheid

Van Tol Retail gevestigd aan de Europaweg 2, 2411 NE te Bodegraven, is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

Recht op wijzigingen

Van Tol Retail behoudt zicht het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Elke aanpassing zal in deze verklaring gepubliceerd worden. Wij raden u aan deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u altijd op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen.

Als betrokkene en klant van ons kunt u op elk moment inzage vragen in de gegevens die Van Tol Retail over u verzamelt en deze te laten corrigeren of verwijderen door een verzoek op te sturen naar:

Van Tol Retail
O.v.v.
Heimweewinkel.nl
Europaweg 2
2411 NE
Bodegraven

E-mail:  service@heimweewinkel.nl

Typisch Hollandse producten wereldwijd verstuurd! Veilig betalen met Veilig betalen
Bekijk volledige website

Over ons

Klantenservice

Bestellen & Betalen

Voorwaarden

Overige

Heimweewinkel op Facebook Heimweewinkel op Twitter
Scroll naar boven