Momenteel werken wij hard aan de website om onze service te verbeteren, wij zijn in februari weer online. Excuus voor het ongemak.
MenuMenu

Bestelinformatie

Welkom bij Heimweewinkel.nl. De webwinkel voor Nederlanders in het buitenland. Wij streven naar een zo compleet mogelijk assortiment producten, waardoor u ook in het buitenland kunt genieten van Nederlands lekkers. Uiteraard staan wij open voor tips over nieuw op te nemen producten in het assortiment.

Verzenden
Onze pakketten naar het buitenland worden verzonden met POSTNL. Uw order wordt maximaal 5 dagen na plaatsing bij POSTNL aangeboden. De totale verzendduur is afhankelijk van het land van bestemming. Dit varieert van 1 tot 15 werkdagen. De genoemde verzendduur is een indicatie, geen garantie.

Scherpste verzendtarief!
Heimweewinkel.nl biedt hele lage productprijzen, altijd scherpe aanbiedingen en de laagste verzendtarieven voor pakketten van 5 kilo, 10 kilo en 20 kilo. Maar hoe scherp onze productprijzen en verzendkosten ook zijn, we hebben nu eenmaal te maken met de hoge tarieven van verzenden naar het buitenland. Dat realiseren wij ons heel goed, maar we hebben hier geen invloed op. Bestel daarom zoveel mogelijk samen met anderen. 

Samen bestellen loont
Heb je zelf niet voldoende producten om een hele doos te vullen? Bestel dan samen met andere Nederlanders in je omgeving, dan worden de verzendkosten een stuk interessanter. Zorg er in ieder geval voor dat je de volledige ruimte in de doos gebruikt. We hebben verpakkingen van 5 kilo, 10 kilo en 20 kilo. Dus laat geen ruimte onbenut!

Contact
Wij doen er alles aan om alle bestellingen zorgvuldig te verpakken en te versturen. Het kan uiteraard voorkomen dat u toch een vraag heeft over uw bestelling. Wij zijn u graag via e-mail van dienst. Neem contact met ons op middels onderstaand e-mailadres en wij geven u op werkdagen binnen 24 uur antwoord. E-mail: service@heimweewinkel.nl

Veel winkelplezier!
Heimweewinkel.nl

Typisch Hollandse producten wereldwijd verstuurd! Veilig betalen met Veilig betalen
Bekijk volledige website

Over ons

Klantenservice

Bestellen & Betalen

Voorwaarden

Overige

Heimweewinkel op Facebook
Scroll naar boven