Momenteel werken wij hard aan de website om onze service te verbeteren, wij zijn in februari weer online. Excuus voor het ongemak.
MenuMenu

Wie zijn wij?

De Heimweewinkel is een webshop van Global Product Partner. Niet zonder reden, want met onze jarenlange ervaring met import/export kunnen wij via de heimweewinkel.nl u een ruim aanbod aanbieden van alle Oer-Hollandse producten. 

En daarmee begrijpt Global Product Partner als geen ander welke producten Nederlanders missen als ze in het buitenland verblijven.

Je kunt een Nederlander uit Nederland halen maar je kunt nooit Nederland uit een Nederlander halen. Waar je ook woont, hoe lang je er ook woont en wat je er ook doet, je blijft altijd in je hart Nederlands. En soms heb je heimwee en wil je even het gevoel van thuis ervaren.

Verwen jezelf dan met echte Nederlandse producten: de geur van stroopwafels, speculaas, drop of pindakaas, Jip en Janneke voorlezen aan je kinderen, de charme van pannenkoeken bakken in eigen keuken, chocoladeletters en pepernoten eten op 5 december en met Koningsdag alles van Oranje. Pure verwennerij voor alle Nederlanders in het buitenland.

Daarom is er de Heimweewinkel; dé online winkel van waaruit je overal ter wereld heel gemakkelijk Nederlandse producten kunt kopen: van drop tot Sinterklaasartikelen en van pindakaas tot rookworst. Alles wat je nodig hebt op één plek. Direct online bestellen en binnen 4 weken thuisbezorgd. Eenvoudig en vertrouwd.

Typisch Hollandse producten wereldwijd verstuurd! Veilig betalen met Veilig betalen
Bekijk volledige website

Over ons

Klantenservice

Bestellen & Betalen

Voorwaarden

Overige

Heimweewinkel op Facebook
Scroll naar boven